Affiliate marketeer

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Affiliate marketeer?

Een affiliate marketeer is een webmaster en/of marketeer, die zich gespecialiseerd heeft in affiliate marketing. Een affiliate marketeer is verantwoordelijk voor het verkopen van leads in de vorm van lidmaatschappen, abonnementen of het promoten van producten van verschillende affiliate partners. Het zijn de affiliate partners, die de affiliate belonen met een commissie of vaste vergoeding bij een succesvolle lead. Affiliate marketing is een populaire vorm van internetmarketing, waarvan veel bedrijven en webmasters gebruikmaken. Het grote voordeel voor bedrijven is dat affiliates alleen een vergoeding ontvangen bij een succesvolle lead. Het grote voordeel voor affiliates is dat de vergoeding bij leads meestal hoger is dan bij gebruikelijke reclames, die afrekenen per klik of vertoning. Bij affiliate marketing is het belangrijk om gerichte bezoekers om te vormen tot lead, die een bepaalde dienst of product kopen. Affiliate marketing heeft dus alles te maken met het doorsturen van gerichte bezoekers, die uiteindelijk een dienst of product kopen. Voor het doorsturen krijgt de affiliate een vaste vergoeding of een commissie over de aankoop. Bij maandabonnementen kan het voorkomen dat de affiliate een maandelijkse vergoeding zal ontvangen. Affiliate marketing is een aantrekkelijke manier van internetmarketing, omdat de inkomsten bij affiliate marketing aanzienlijk kunnen zijn. Het is wel belangrijk om affiliate marketing op een goede manier toe te passen wil je succesvol zijn met affiliate marketing. Ook het hebben van een website met veel bezoekers is over het algemeen belangrijk als we spreken van affiliate marketing. Affiliate marketing is dus een vorm van internetmarketing, waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen (leads). Affiliate marketing wordt veel gebruikt door webmasters, omdat affiliate marketing aangemerkt kan worden als een laagdrempelige manier van verkopen. Andere bekende affiliate concepten zijn vergelijkingssites, nieuwsbrieven en cashbacksites.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Affiliate marketeer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Affiliate marketeer

Wat is het salaris en tarief van een Affiliate marketeer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Affiliate marketeer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Affiliate marketeer

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Affiliate marketeer bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl