Wasserettemedewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Wasserettemedewerker?

Een wasserette- c.q. stomerijmedewerker kan bij verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn maar over het algemeen voor een zelfstandige wasserette werken, waar men textiel en kleding wast voor opdrachtgevers. Daarnaast kennen wij ook de wasserettes waar particulieren zelfstandig hun kleding kunnen wassen. Dit soort wasserettes komt over het algemeen alleen voor in de grotere steden waar veel mensen wonen. In Nederland kennen we de grote commerciële wasserijen, grotendeels voor bedrijven werkzaam, en de stomerijwinkels, waar particulieren terecht kunnen. Alle handelingen die op textiel van toepassing kunnen zijn, kunnen worden uitgevoerd, zoals wassen, strijken, vouwen, stomen, herstellen.

Lees verder...

Opleiding tot Wasserettemedewerker

Welke opleiding is nodig om Wasserettemedewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Wasserettemedewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Wasserettemedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Wasserettemedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Wasserettemedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl