Treinmachinist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Treinmachinist?

Een treinmachinist c.q. machinist is de bestuurder van een trein die personen of goederen kan vervoeren. Het beroep treinmachinist is zeker een populair beroep dat op veel mensen een bepaalde aantrekkingskracht heeft. Een treinmachinist is een ander soort bestuurder als bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur. Toch bestuur je de trein wel degelijk als treinmachinist en speelt veiligheid een grote rol op het spoor. Een treinmachinist die goederen vervoert noemt men ook wel goederentreinmachinist.

Lees verder...

Opleiding tot Treinmachinist

Welke opleiding is nodig om Treinmachinist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Treinmachinist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Treinmachinist

Wat is het salaris en tarief van een Treinmachinist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Treinmachinist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl