Magnetiseur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Magnetiseur?

Een magnetiseur is gespecialiseerd in het overbrengen van zijn of haar eigen energie naar de cliënt of in het overbrengen van de omgevingsenergie. Het overbrengen van de eigen energie noemt men magnetisch genezen en het overbrengen van de omgevingsenergie noemt men gekanaliseerde energie. De meeste magnetiseurs hanteren de laatste methode, omdat het overbrengen van de eigen energie meestal uitputtend is voor de magnetiseur. Het beroep magnetiseur wordt gezien als een alternatieve geneeswijze en is meestal bestemd voor hooggevoelige mensen. Onder hooggevoeligheid kunnen verschillende disciplines bestaan zoals helderziendheid, heldervoelendheid en aanvoelingsvermogen. Magnetiseren is een vorm van paranormale geneeswijze. Een magnetiseur werkt door middel van handoplegging en kan zich richten op het gehele lichaam of op een specifiek onderdeel van het lichaam, zoal een zere knie. Volgens magnetiseurs geeft de handoplegging energie aan mensen. De werkzaamheden van een magnetiseur zijn niet geheel onomstreden, omdat niet iedereen zomaar zal geloven in de heilzame werking van magnetiseren. Hoe iemand magnetiseren precies zal ervaren is verder persoonlijk en kan per persoon verschillen. Zoals eerder omschreven zal een magnetiseur in de meeste gevallen zijn handen gebruiken om iemand te kunnen magnetiseren. Door het bewegen van de handen is het de bedoeling dat de energie begint te stromen. Mensen die gevoelig zijn voor magnetiseren ervaren hierdoor over het algemeen tintelingen. Hoe een magnetiseur precies cliënten zal behandelen is verder niet aan te geven, omdat het magnetiseren geen vaste behandelmethode kent. Met andere woorden kan iedere magnetiseur zijn eigen werkwijze toepassen. In de meeste gevallen zal een magnetiseur wel handoplegging toepassen om cliënten te kunnen behandelen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Magnetiseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Magnetiseur

Welke opleiding is nodig om Magnetiseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Magnetiseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Magnetiseur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Magnetiseur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl