Verkeerskundige

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Verkeerskundige?

Het beroep verkeerskundige bestaat uit meerdere disciplines zoals het inzichtelijk maken van verkeersstromen, verkeersveiligheid en ruimtelijke ordening. Een verkeerskundige hoeft zich zeker niet alleen bezig te houden met het wegverkeer maar kan ook betrokken zijn bij verkeersveiligheid, parkeerproblemen, vliegverkeer (startbanen), binnenvaartverkeer en de spoorwegen. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de verkeerskundige is tegenwoordig het milieu omdat nieuwe maatregelen aan strenge normen moeten voldoen en deze dus zeker afgewogen moeten worden door de verkeerskundige. Het vakgebied van een verkeerskundige komt in het kort dan ook neer op verkeer, vervoer en mobiliteit.

Lees verder...

Opleiding tot Verkeerskundige

Welke opleiding is nodig om Verkeerskundige te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Verkeerskundige? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Verkeerskundige

Wat is het salaris en tarief van een Verkeerskundige? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Verkeerskundige in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl