Bibliothecaris

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bibliothecaris?

Een bibliothecaris werkt doorgaans in een bibliotheek maar kan ook op andere plekken werken, zoals een universiteit of ziekenhuis met een grote verzameling boeken of andere informatie. Het woord bibliothecaris betekent letterlijk bewaarder van boeken. Als bibliothecaris werkzaam in een bibliotheek ben je naast bewaarder van de boeken ook een belangrijke adviseur voor de bezoekers van de bibliotheek en weet je bezoekers de juiste informatie te geven. Naast het adviseren zorg je er natuurlijk ook voor dat de bibliotheek up-to-date is qua boeken, tijdschriften en naslagwerk. Als bibliothecaris ben je dus een beheerder en adviseur van een bibliotheek.

Lees verder...

Opleiding tot Bibliothecaris

Welke opleiding is nodig om Bibliothecaris te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bibliothecaris? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bibliothecaris

Wat is het salaris en tarief van een Bibliothecaris? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bibliothecaris in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl