Motormonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Motormonteur?

Een motormonteur wordt ook wel een motorfietstechnicus genoemd. Het sleutelen aan motoren is eigenlijk niet anders dan aan auto's, met het verschil dat het bij motorrijders meestal om liefhebbers gaat die een grote passie hebben voor motoren. De meeste motorgarages houden zich dan ook meestal niet alleen bezig met de verkoop en onderhoud van motoren maar organiseren bijvoorbeeld ook toertochten of rijvaardigheidstrainingen voor klanten en leden. Motorrijden is de laatste jaren steeds populairder geworden, wat verschillende oorzaken heeft zoals een nieuwe hobby, het is relatief goedkoop en het gebruik van de motor voor woon-werk verkeer.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Motormonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Motormonteur

Welke opleiding is nodig om Motormonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Motormonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Motormonteur

Wat is het salaris en tarief van een Motormonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Motormonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl