Betonstaalverwerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Betonstaalverwerker?

Een betonstaalverwerker verwerkt staal in een bekisting en geen beton zoals de naam wellicht doet vermoeden. Dit beroep wordt ook wel betonstaalvlechter of ijzervlechter genoemd. Een betonstaalverwerker werkt regelmatig in overleg met een betontimmerman om te bepalen hoe ze het best te werk kunnen gaan. Soms moet de timmerman wachten met het dichtmaken van de bekisting tot de staalwerker klaar is met de bewapening. Een betonstaalverwerker heeft een tekening op de bouwlocatie waar op staat welk soort staal en hoeveel zij moeten verwerken in een bekisting. In bijna iedere betonconstructie moet staal verwerkt worden. Dit kunnen onder andere funderingen, vloeren, wanden, kolommen of lateien zijn.

Lees verder...

Opleiding tot Betonstaalverwerker

Welke opleiding is nodig om Betonstaalverwerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Betonstaalverwerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Betonstaalverwerker

Wat is het salaris en tarief van een Betonstaalverwerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Betonstaalverwerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl