easyZZP BV

BedrijfeasyZZP BV
ProfielDeze pagina is 3558 keer bekeken.
AdresHerculesplein 25
3584 AA Utrecht

030 227 0132
ContactStuur easyZZP BV een bericht
Extra informatieboekhouder

easyZZP BV

Profielpagina

easyZZP BV

Bedrijfsinformatie

Online administratiekantoor met persoonlijk contact!

EasyZZP is een online administratiekantoor dat zich richt op de ZZP'er, eenmanszaak en MKB ondernemer. 

Vanaf 89,- euro per maand doen wij uw volledige administratie en uw aangiften. Zo voorkomt u verrassingen achteraf! Wij maken gebruik van de nieuwste online software voor het voeren van uw administratie. U krijgt bijvoorbeeld de beschikking over een iPhone app waarmee u eenvoudig een foto van bonnetjes kunt maken waarna deze direct naar uw administratie verzonden worden. Daarnaast heeft u toegang tot uw eigen administratie in onze webtool. Vanaf deze app en onze webtool heeft u altijd actueel inzicht in uw volledige administratie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf!

Wij zijn van mening dat jij vooraf altijd moet weten wat de kosten zijn. Zo werken wij voor onze dienstverlening met een vast bedrag per maand. Hierin zitten alle zaken die tot het voeren van de administratie behoren, de aangiften btw en inkomstenbelasting en alle vragen over jouw administratie. Ook de online webtool en mobile app zitten ook in dit vaste tarief.

Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Wageningen bedienen wij klanten door heel Nederland. Veel van ons contact verloopt online, echter ontmoeten wij onze klanten ook graag voor een face-to-face gesprek. Wij gebruiken diverse communicatiemiddelen zoals Skype, Google Hangouts, Facetime en natuurlijk ook mail en telefoon.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur easyZZP BV een bericht

Mijnzzp.nl