danny

Bedrijfdanny
ProfielDeze pagina is 15078 keer bekeken.
Adresvan de schoorhof 2
5671EZ nuenen

0652538084
ContactStuur danny een bericht
Extra informatiecementdekvloer | pleister-vloeren | egaliseren

danny

Profielpagina

danny

Bedrijfsinformatie

Welkom bezoeker.

Vloerenbrdrijf danny's pakt alles aan in bouw aanbouw en nieuwbouw projecten.

Wij werken voor particulieren en aannemers.

 Het vloerenbedrijf is een jong en stralend startend  bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in volgende vloeren.

*CEMENT DEKVLOEREN.(zand/cement)              

Een cement dekvloer wordt gemaakt van zand/cement en water. De cementdekvloer is Uw afwerkvloer voor Uw vloerbedekking laminaat of planken houten vloer.
Het is raadzaam u eerst te laten adviseren welke vloer het meest geschikt is voor uw project. Welke normen en waarden en hardheid de vloer moet hebben. Hardheidsnormen worden met een c (cement verhouding) waarde aangegeven.
Het beginnend bij c16 oplopend tot c 50.  Er kan ook altijd een kunstof glasvezel in verwerkt worden voor een bewapening.(bewapingsvezel)
De droogtijd van een dekvloer is een week per cm dikte, er zijn producten wel genoemd "contopp", de snelste versneller dan kan U na 3 dagen een houten vloer leggen.
Onze vloeren worden machinaal of met de HAND afgewerkt. De vloeren worden vaak afgevlinderd omdat het vlinderen van de vloer een hogere c waarde bereikt dan op de toplaag, wat erg belangrijk is vanwege de stucadoor en als U er zelf in woont is het tegen het schraal lopen.

                                                                                                
*PLEISTERVLOEREN. (betonlook uitstraling)  

Eerst wordt er op dezelfde wijze een cement dekvloer in gelegd. Bij een pleister vloer word er rekening gehouden met de hoeveelheid water, er word minder water in de mortel van de vloer gedaan zodat later de pap mooier en beter in zal trekken. Zodra de cementdekvloer klaar is wordt er altijd gevlinderd om de vloer glad en strak te krijgen voor te pleisteren. Het leggen van de pleistervloer word door middel van platen en schijven op de vloer aan te leggen om zo een looppad te maken en vervolgens emmers pleister pap aan te voeren. De pleisterpap bestaat uit pure cement, water en een hechtmiddel. De kleuren die we hebben voor een pleistervloer zijn zwart en grijs. Zodra de pleister vloer klaar is zult U zien dat het een hand gespaande vloer is en geeft een mooie levendige uitstraling. Een pleistervloer wordt in deze tijd steeds meer gebruikt voor zo wel garage's, kelders, woonkamers en het terras. Een pleistervloer moet een afwerklaag van een transparante coating om de vloer vloeistof dicht te krijgen, zodat er geen vocht en anderen vuilen in zullen trekken. Het voordeel van een pleistervloer is dat u de uitgaven van een tegelvloer of iets anders bespaart.
                                                                                                                 
*EGALISEREN. 
                                                        

Het egaliseren van een vloer vormt een belangrijk onderdeel voor het plaatsen van nieuwe vloerbedekking of parketvloer. 
Na het verwijderen van de oude vloerbedekking kan er immers een ongelijke ondergrond achterblijven, waardoor er nog geen nieuwe vloerbedekking kan worden gelegd.
Eerst moet de vloer worden geëgaliseerd voor een beter resultaat. Met een geëgaliseerde vloer verlengt u bovendien de levensduur van uw nieuwe vloerbedekking. Het opleveren van een geëgaliseerde vloer kan ook de vereiste zijn in de huurovereenkomst.

 

We staan U graag te woord, en staan voor al U vloeren met plezier klaar

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Email info@dannysvloeren.nl

Tel 06-52538084(overdag)

Tel 040-7800232.na 18:00 tot 22:00

Danny van den Heuvel U vloerenlegger!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van dannyAfbeelding van dannyAfbeelding van danny

Contact

Stuur danny een bericht

Mijnzzp.nl