danny

Bedrijfdanny
ProfielDeze pagina is 14321 keer bekeken.
Adresvan de schoorhof 2
5671EZ nuenen

0652538084
ContactStuur danny een bericht
Extra informatiecementdekvloer | pleister-vloeren | egaliseren

pleister-vloeren

Deze pagina bevat extra informatie van danny.

danny

*PLEISTERVLOEREN.  


*PLEISTERVLOEREN, Gladde chap (betonlook uitstraling)  


Eerst wordt er op dezelfde wijze een cement dekvloer in gelegd. Bij een pleister vloer wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid water, er word minder water in de mortel van de vloer gedaan zodat later de pap mooier en beter in zal trekken. Zodra de cementdekvloer klaar is wordt er altijd gevlinderd om de vloer glad en strak te krijgen voor te pleisteren. Het leggen van de pleistervloer word door middel van isolatie platen ijzeren schijven op de vloer  te leggen om zo een looppad te maken. Vervolgens worden over het looppad emmers pleister pap aangevoerd. De pleisterpap bestaat uit pure cement, water en een hechtmiddel. De kleuren die we hebben voor een pleistervloer zijn zwart en grijs.
Zodra de pleister vloer klaar is zult U zien dat het een hand gespaande vloer is en geeft een mooie levendige uitstraling.
Een pleistervloer wordt in deze tijd steeds meer gebruikt voor zo wel garage's, kelders, woonkamers en het terras. Een pleistervloer moet een afwerklaag van een transparante coating om de vloer vloeistof dicht te krijgen, zodat er geen vocht en anderen vuilen in de vloer zullen trekken. Het voordeel van een pleistervloer is dat u de uitgaven van een tegelvloer of iets anders bespaart, en altijd nog wel een mogelijkheid is voor tegen of laminaat.

Mijnzzp.nl