danny

Bedrijfdanny
ProfielDeze pagina is 14728 keer bekeken.
Adresvan de schoorhof 2
5671EZ nuenen

0652538084
ContactStuur danny een bericht
Extra informatiecementdekvloer | pleister-vloeren | egaliseren

cementdekvloer

Deze pagina bevat extra informatie van danny.

danny

 

*CEMENT DEKVLOEREN, wij leveren ook snel droog toepassingen.       

De cementvloer ook wel chap vloeren genoemd
Een cement dekvloer wordt gemaakt van zand/cement en water. De cementdekvloer is Uw afwerkvloer voor Uw vloerbedekking laminaat of planken houten vloer.
Het is raadzaam u eerst te laten adviseren welke vloer het meest geschikt is voor uw project. Welke normen en waarden en hardheid de vloer moet hebben. Hardheidsnormen worden met een c (cement verhouding) waarde aangegeven.
Het beginnend bij c16 oplopend tot c 50.  Er kan ook altijd een kunstof glasvezel in verwerkt worden voor een bewapening.(bewapingsvezel)
De droogtijd van een dekvloer is een week per cm dikte, er zijn producten die de droogtijd van een vloer kunnen laten versnellen dat hij binnen 48 uur vocht vrij is wel genoemd "contopp", de snelste versneller dan kan U na 48 uur een houten vloer leggen.

Onze vloeren worden machinaal of met de HAND afgewerkt. De vloeren worden vaak afgevlinderd omdat het vlinderen van de vloer een hogere c waarde bereikt dan op de toplaag, wat erg belangrijk is vanwege de stucadoor of als U zelf nog in het huis woont het vlinderen is tegen het schraal lopen.

Mijnzzp.nl