WILLARD Loodgieter

BedrijfWILLARD Loodgieter
ProfielDeze pagina is 1606 keer bekeken.
AdresWilgenroos 14
3628NS Kockengen

0641812356
ContactStuur WILLARD Loodgieter een bericht

WILLARD Loodgieter

Profielpagina

WILLARD Loodgieter

Bedrijfsinformatie

Willard loodgieter in Kockengen is werkzaam als loodgietersbedrijf in ongeveer 50 kilometer rond Kockengen voor particulieren en bedrijven. Met een ervaring van meer dan 32 jaar beschik ik over de ambachtelijke kennis om alle loodgieterswerkzaamheden op professionele wijze te verrichten. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in de aanleg van complete centrale verwarmingsinstallaties. Ook het onderhoud verzorg ik voor u. Een CV ketel moet goed onderhouden worden om zijn optimale rendement te (blijven) leveren. U kunt hiervoor vertrouwen op mijn ervaring en expertise.

AANLEG EN RENOVATIES VAN EEN BADKAMER

Ook kunt u mij inschakelen voor de aanleg of renovatie van een badkamer. Hiervoor verzorg ik het loodgieterswerk. In geval van calamiteiten zoals ernstige lekkages ben ik zeven dagen per week vierentwintig uur per dag bereikbaar en inzetbaar.

Bitumineuze dakbedekkingen van platte daken

Naast de aanleg en het onderhoud van CV installaties en de aanleg van badkamers kunt u mij ook inschakelen voor dakwerk. Ik verzorg de dakbedekking van nieuwe platte daken met bitumineuze dakbedekking ingeval van nieuwbouw. Bitumen hebben een lange levensduur maar wanneer deze niet meer aan de eisen voldoen bestaat het risico op lekkages wat een flinke schade aan een interieur kan aanrichten. Ik verzorg graag een vrijblijvende inspectie van uw dak en voer waar nodig vakkundig de reparaties uit.

ZINKWERK

Ook zinkwerk behoort tot mijn dienstenpakket. IK breng zinken dakgoten en deklijsten aan op nieuwbouwpanden en vervang deze bij renovatie als deze het hemelwater niet voldoende meer kunnen afvoeren.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van WILLARD Loodgieter

Contact

Stuur WILLARD Loodgieter een bericht

Mijnzzp.nl