Uniek Dakdekkers

BedrijfUniek Dakdekkers
ProfielDeze pagina is 599 keer bekeken.
AdresLouis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

0792070044
ContactStuur Uniek Dakdekkers een bericht

Uniek Dakdekkers

Profielpagina

Uniek Dakdekkers

Bedrijfsinformatie

Uniek Dakdekkers is een dakdekkersbedrijf werkzaam in provincie Zuid-Holland. Van daklekkage tot het vernieuwen werken onze professionele dakdekkers aan verschillende daken. Heeft u een dakdekkers nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met Uniek Dakdekkers.

Onze verschillende diensten:

Dak vervangen
Dakreparaties
Dakrenovaties
Daklekkages
Dakisolaties
Dakpannen vervangen

Het ontstaan van Uniek Dakdekkers

Iedereen verdient een goed werkend dak boven zijn of haar hoofd, zodat zij veilig en comfortabel kunnen werken of wonen. Helaas gebeuren er soms onvoorziene dingen met een dak, waardoor er een dakdekker nodig is. Toen de eigenaren van Uniek Dakdekkers hoorde dat veel mensen niet tevreden zijn over hun dakdekker dachten zij: “Dat moet toch anders kunnen?”. En toen werd Uniek Dakdekkers geboren. 

Uniek Dakdekkers is een dakdekkersbedrijf dat er naar streeft om de best mogelijke dienstverlening te leveren. En dat doen wij niet zonder succes. Sinds de oprichting hebben wij veel mensen blij gemaakt en ontzorgd. Nadat we in Zoetermeer veel mooie klussen mochten doen kwam er al snel een extra locatie in Delft bij, zodat we nog sneller bij onze klanten konden zijn. Onze klanten waarderen onze snelheid en duidelijke transparantie.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Uniek Dakdekkers

Contact

Stuur Uniek Dakdekkers een bericht

Mijnzzp.nl