Toonen Rioleringstechniek

BedrijfToonen Rioleringstechniek
ProfielDeze pagina is 493 keer bekeken.
AdresOude Telgterweg 242
3853PK Ermelo

0638575643
ContactStuur Toonen Rioleringstechniek een bericht
Extra informatieWww-toonenrioleringstechniek-nl

Bedrijfsinformatie

Gespecialiseerd rioleringsbedrijf. Niet zomaar een ontstoppingbedrijf, maar 1 bedrijf dat álles doet wat met riool te maken heeft. Verstoppingen verhelpen, met een camera uw riolering professioneel inspecteren, stankonderzoek, reparaties en aanleg van uw riolering.

Wij vervangen of repareren het riool dat onder uw huis ligt, maar ook dat wat buiten ligt. Wij graven uw tuin open en laten hem weer minimaal net zo netjes achter als hij was toen wij begonnen. 

We zijn werkzaam in onder andere Ermelo, harderwijk, Putten, Nijkerk, Garderen, Elspeet, Nunspeet, Amersfoort, Harskamp, Uddel, Stroe, Doornspijk en Het Harde, maar wij komen natuurlijk nog op veel meer plekken. Bel gerust voor informatie of om een afspraak te maken. 24 uur per dag bereikbaar 7 dagen in de week!

Aanleg en reparatie van het riool

De riolering is een onderdeel van de woning die uiteraard niet zichtbaar is. Het is echter wel een belangrijk onderdeel van de woning omdat deze voorziening ervoor zorgt dat het water op de juiste manier zal weglopen. Het is daarom ook essentieel dat de aanleg en reparatie van een riool op een vakkundige manier wordt uitgevoerd. Toonen Rioleringstechniek staat in voor deze vakmanschap.

Wij kunnen desgewenst het complete rioolsystemen vervangen of repareren als bijvoorbeeld de groei van wortels van bomen schade hebben veroorzaakt. Onze vakmensen beschikken over een lange ervaring en een uitstekende vakmanschap om deze klus voor u uit te voeren. Wij staan klaar om uw complete riool te vervangen omdat deze verouderd is of om simpel een bochtje te vervangen omdat de wasmachine een nieuwe plek heeft gekregen. Wij doen dit graag voor u tegen duidelijke en scherpe tarieven.  

Beroep(en)

Contact

Stuur Toonen Rioleringstechniek een bericht

Mijnzzp.nl