TaalKrachtig

BedrijfTaalKrachtig
ProfielDeze pagina is 4162 keer bekeken.
AdresIJsselstraat 37
3522 JW Utrecht

030 - 261 5000
ContactStuur TaalKrachtig een bericht
Extra informatieaanbod

TaalKrachtig

Profielpagina

Avatar van TaalKrachtig

Bedrijfsinformatie

TaalKrachtig traint, ontwikkelt en vertaalt op de volgende vakgebieden: Nederlands voor anderstaligen, Duits, Engels en schriftelijke communicatie. TaalKrachtig is een samenwerking tussen drie ondernemers: Mirjam Hausmann (Duits en Engels), Marion Siemonsma (Nederlands voor anderstaligen) en Leontine Tacoma (schriftelijke communicatie).

Iedereen heeft binnen TaalKrachtig haar eigen expertise. Alle drie zijn gecertificeerd door het CRKBO en geregistreerd als erkende instelling voor kort beroepsonderwijs. Het CRKBO heeft de kwaliteit van TaalKrachtig getoetst op organisatie, professionaliteit en vakkennis, inhoud van de cursussen  en communicatie. Met de certificering geeft CRKBO aan dat TaalKrachtig aan alle gestelde criteria voldoet.

TaalKrachtig leert je beter Nederlands, Duits en Engels spreken en/of schrijven. Trainingen en cursussen zijn afgestemd op verschillende taalniveaus, dus er is er altijd een die bij je past.  Je kunt bij TaalKrachtig terecht als particulier of voor zakelijke trainings. Verbeter de taalvaardigheid of schriftelijke communicatie van je medewerkers. TaalKrachtig verzorgt haar cursussen ook incompany.
 

Bezoek onze website http://www.taalkrachtig.nl/ voor het complete aanbod en referenties.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van TaalKrachtigAfbeelding van TaalKrachtig

Contact

Volgen op Twitter

Stuur TaalKrachtig een bericht

Mijnzzp.nl