Docent Duits

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Docent Duits?

Een docent Duits geeft Duitse les aan leerlingen of studenten. De Duitse taal behoort tot de West Germaanse tak van de Germaanse talen. Er zijn ongeveer 115 miljoen mensen die het Duits als moedertaal spreken. Binnen de Europese Unie is het Duits de grootste moedertaal. De Duitse taal is niet voor iedereen even moeilijk, omdat er veel grensbewoners zijn die Duitse taal goed beheersen. De Duitse taal wordt onder meer in de volgende landen gesproken: Duitsland, Oostenrijk, Liechtenstein, Zwitserland, Luxemburg, België, Denemarken en Italië. Ook in Nederland zijn er veel mensen die de Duitse taal als derde moedertaal spreken. De Duitse taal en de Nederlandse taal tonen sterke gelijkenissen. De Duitse taal kent twee grote dialectgroepen, namelijk Nederduits en Hoogduits.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Docent Duits

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Docent Duits

Welke opleiding is nodig om Docent Duits te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Docent Duits? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Docent Duits

Wat is het salaris en tarief van een Docent Duits? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Docent Duits in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl