Swart Belastingadvies

BedrijfSwart Belastingadvies
ProfielDeze pagina is 451 keer bekeken.
AdresStichts End 92
1244 PR ANKEVEEN

0614471293
ContactStuur Swart Belastingadvies een bericht

Swart Belastingadvies

Bedrijfsinformatie

Een gerust gevoel: je belasting- en financiële zaken in deskundige handen

Bij Swart Belastingadvies kun je er gerust op zijn dat jouw financiële en fiscale zaken op deskundige wijze worden verzorgd. De financiële administratie en aangiften dienen vervolgens als basis om je te adviseren en het benodigde inzicht te verstrekken. Goed (belasting)advies houdt rekening met jouw persoonlijke situatie, wensen en verwachtingen.

Persoonlijk contact en persoonlijke dienstverlening zijn dan ook altijd het uitgangspunt. Stel gerust al je vragen. Zo leren we elkaar steeds beter kennen en kan ik de advisering en dienstverlening steeds nauwkeuriger op jouw situatie afstemmen.

Voor standaardwerkzaamheden werk ik met vaste prijzen. Daardoor weet je vooraf waar je aan toe bent en kun je er gerust op zijn dat niet na elk telefoontje een factuur volgt. Maar ook hierbij staat de persoonlijke aanpak voorop. Dus betaal je liever op basis van nacalculatie van bestede uren, dan kan dit uiteraard ook. Vallen extra werkzaamheden buiten de vaste afspraken, dan geef ik dat vooraf aan en ontvang je een prijsindicatie.

Bij Swart Belastingadvies kun je terecht voor de volgende diensten:

(Belasting)advies
Aangiften
Financiële administratie
Salarisadministratie

Voor meer informatie of contact kijk eens op: https://www.swartbelastingadvies.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Swart Belastingadvies

Contact

Stuur Swart Belastingadvies een bericht

Mijnzzp.nl