StraightPM

BedrijfStraightPM
ProfielDeze pagina is 1171 keer bekeken.
AdresSmidterij, 32
9216 VT Oudega

0651235120
ContactStuur StraightPM een bericht

StraightPM

Profielpagina

StraightPM

Bedrijfsinformatie

Visie en Werkwijze

Straight betekent; “rechtlijnig”, “direct”, maar ook “eerlijk” en “betrouwbaar”. Dit is ook wat ik wil zijn en waar ik voor sta. U kunt van mij een professionele, no-nonsens houding verwachten en een volledige toewijding aan uw project, waarin samenwerking en betrouwbaarheid centraal staan.

Het logo van StraightPM beeldt een honingraat uit. De honingraat is één van de meest complexe schakels in de natuur, gemaakt door een uiterst ijverig diertje, “de bij” (mijn achternaam). De honingbij kan alleen bestaan door goed samen te werken met zijn soortgenoten. Ook van mij kunt u een goede samenwerking verwachten, zowel binnen het projectteam, maar ook met uw opdrachtgevers en onderaannemers. Kortom, StraightPM is;

De verbindende schakel tussen al uw contractpartners

Enthousiasmeren van uw projectteam is één van mijn grootste uitdagingen. Mensen tot hun recht laten komen en laten uitblinken waar zij goed in zijn. Aansturen daar waar dit nodig is en samen een project tot een goed einde brengen.

Ik ben een gedreven ondernemer, die hoge eisen stelt aan de technische uitvoering (kwaliteit) en de interne organisatie (efficiency/formaliteit). Sterke kanten zijn onder andere het positief coachen van medewerkers, logistieke beheersing van projecten, natuurlijk leiderschap, plannen, aansturen van bedrijfsprocessen en afdelingen, innovatief handelen en budgetbeheersing.

Beroep(en)

Contact

Stuur StraightPM een bericht

Mijnzzp.nl