Sollicitego

BedrijfSollicitego
ProfielDeze pagina is 1694 keer bekeken.
AdresOvertoom 197-1
1054 HT Amsterdam
ContactStuur Sollicitego een bericht

Sollicitego

Profielpagina

Sollicitego

Bedrijfsinformatie

Jong, net even anders dan anders en een tikje eigenwijs. Dat is Sollicitego.

Sollicitego is opgezet door mij, Bas Klein Geltink, succesvol ondernemer met ruime ervaring in de werving- en selectiebranche.

Als sollicitatietrainer help ik sollicitanten om leuker en beter hun sollicitatieprocedure te doorlopen. Hierdoor is de slagingskans op een baan aanzienlijk hoger en weten zij betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. Ik geef een sollicitatietraining vanuit mijn passie om mensen te helpen.

Mijn kennis en kunde ontleen ik o.a. uit mijn vijf jaar werkervaring als recruiter. Mijn werkzaamheden bestonden uit het afnemen van duizenden sollicitatiegesprekken, het geven van trainingen m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken en het geven van sollicitatietrainingen aan groepen. Daarnaast onderhield ik contacten met eigenaren, recruiters en P&O medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet ik als geen ander hoe bedrijven werken, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt.

Om structuur in sollicitatietrainingen te bewerkstelligen maak ik veel gebruik van theoretische modellen en bewezen trainingsmethodes.

Al deze bovengenoemde kennis deel ik maar al te graag met jou!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van SollicitegoAfbeelding van SollicitegoAfbeelding van Sollicitego

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Sollicitego een bericht

Mijnzzp.nl