Secure-Works

BedrijfSecure-Works
ProfielDeze pagina is 5566 keer bekeken.
AdresStemerdingweg 29
3739 CE Soesterberg
ContactStuur Secure-Works een bericht
Extra informatiefacebook

Secure-Works

Profielpagina

Secure-Works

Bedrijfsinformatie

Secure-Works adviseert, levert, installeert en verleend onderhoud aan digitale camerabeveiliginginstallaties.

Met meer dan 12 jaren ervaring op het gebied van digitale beveiliging en meer dan 20 jaren ervaring in data netwerken en electrotechnische installatiewerken is geen opdracht op digitale beveiliging te groot of complex. Tezamen met vaste partners kan Secure-Works veel voor uw bedrijf of organisatie betekenen.

Professionele camerabeveiligingsoplossingen

U als klant vraagt om een adequate monitoring van uw eigendommen. Wij hebben met ons team de benodigde kennis en kunde in huis om camerabeveiligingsoplossingen van begin tot eind voor u te verzorgen. Advisering, levering, montage, monitoring, onderhoud en beheer, kort gezegd: wij kunnen uw organisatie ontzorgen. In overleg met u verzorgen we een op maat gesneden oplossing.

Met ruim veertien jaar ervaring op het gebied van digitale beveiliging en ruim twintig jaar ervaring in elektrotechnische en technisch werken, is geen opdracht te groot of complex. Olsec werkt met betrouwbare partners en met producten van gerenomeerde merken. Waarom?, omdat een goede uptime van systemen, service en kwaliteit vanzelfsprekend is. Voor ieder camerabeveiligingsvraagstuk bieden wij een passende oplossing.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Secure-Works

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Secure-Works een bericht

Mijnzzp.nl