Secretaresse & Notuleer Bureau Deventer

BedrijfSecretaresse & Notuleer Bureau Deventer
ProfielDeze pagina is 759 keer bekeken.
AdresBoltelaan 36
7431 ZH Diepenveen

06-36410377
ContactStuur Secretaresse & Notuleer Bureau Deventer een bericht
Extra informatiecontact-

Bedrijfsinformatie

Ik heb meer dan 15 jaar secretariële en administratieve ervaring.

Ik werk zorgvuldig en heb een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Ondersteuning zit in mijn bloed. Tevens beschik ik over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en kan ik prima alleen/zelfstandig werken, maar vind het ook fijn om samen te werken en te sparren.

U kunt mij inzetten voor diverse secretariële/administratieve taken. Ook ben ik inzetbaar voor notuleren.

Flexibiliteit is belangrijk. Mocht u op sommige momenten ’s avonds vergaderen, dan is het geen probleem om u buiten de reguliere kantooruren van dienst te zijn. In goed overleg is er heel veel mogelijk en probeer ik mij zoveel mogelijk bij uw wensen aan te passen. Ik neem het werk van uw medewerker tijdelijk over of u huurt mij in omdat er sprake is van tijdelijk teveel werk. Dit om u en uw bedrijf te ontzorgen.

Mijn werkgebied concentreert zich in en rondom Deventer, Apeldoorn, Zutphen (Stedendriehoek) en Salland. Ook hier buiten zijn mogelijkheden tot een straal rond 40 km vanaf Diepenveen.

Spoed!!!

Heeft u een spoedklus, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met mij op. Ik kan dan op uw kantoor of vanuit mijn eigen kantoor spoedwerkzaamheden voor u verrichten.

Mobiel 06 – 36 41 03 77
info@snbd.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Secretaresse & Notuleer Bureau Deventer

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Secretaresse & Notuleer Bureau Deventer een bericht

Mijnzzp.nl