Rijschool Utrecht

BedrijfRijschool Utrecht
ProfielDeze pagina is 388 keer bekeken.
AdresGoeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

030-2800882
ContactStuur Rijschool Utrecht een bericht

Rijschool Utrecht

Profielpagina

Rijschool Utrecht

Bedrijfsinformatie

Rijschool Utrecht

Wil je graag je rijbewijs halen en woon je in Utrecht en omgeving? Rijschool Galgenwaard geeft rijlessen in Utrecht en de aangrenzende gemeenten.

De examenroutes van het CBR zijn de basis voor al onze rijlessen in Utrecht. Dit betekent dat de meeste rijlessen worden gedaan op de examenroutes van het CBR. Ook de bijzondere verrichtingen die tijdens het examen plaatsvinden worden geoefend. Examengerichte rijlessen helpen je te slagen voor je CBR praktijkexamen doordat het examen eenvoudiger is af te leggen. Als gevolg van examengerichte rijlessen ben je minder geld kwijt aan instructie en gezakte examens.

 

Rijlessen Utrecht

De rijlessen van Rijschool Galgenwaard in Utrecht en omstreken zijn aan te passen aan de leerstijl van iedere leerling. Sommige leerlingen hebben meer rijlessen in Utrecht nodig dan anderen. Onze rijschool in Utrecht past haar lesaanpak aan afhankelijk van de behoeften van elke leerling om ervoor te zorgen dat iedereen met vertrouwen aan het eindexamen kan beginnen.

Na een zorgvuldige beoordeling van uw situatie, zullen we een aangepaste rijles ontwerpen om aan uw unieke eisen te voldoen. Hoewel je op elk moment van de dag of nacht kunt lessen, beginnen we over het algemeen in de vroege namiddag en gaan we door tot laat in de avond.

Rijbewijs halen?

Wil je leren autorijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het kan nu in 10 dagen bij ons als je je inschrijft voor een spoedcursus rijbewijs spoedcursus. Een rijbewijs spoedcursus kost hetzelfde als een standaard cursus, en er komen geen extra kosten bij! Volg een snelcursus rijbewijs bij rijschool Utrecht en slaag voor je examen in slechts twee weken!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Rijschool UtrechtAfbeelding van Rijschool UtrechtAfbeelding van Rijschool Utrecht

Contact

Stuur Rijschool Utrecht een bericht

Mijnzzp.nl