Studio Retouched

BedrijfStudio Retouched
ProfielDeze pagina is 2323 keer bekeken.
AdresAdenauerlaan 86
5252 BM Vlijmen

073 851 0617
ContactStuur Studio Retouched een bericht
Extra informatiefotografie | retoucheren | fotorestauratie | foto-optimalisatie | fotobewerking | ontwerpen | websites

Studio Retouched

Profielpagina

Avatar van Studio Retouched

Bedrijfsinformatie

Studio Retouched

Studio Retouched is een full-service foto- en ontwerpstudio voor ZZP, MKB en andere professionals. U vindt hier dan ook alles om uw dienst, uw bedrijf of u zélf zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Van fotobewerking tot het ontwerp van uw nieuwe website, uiteraard voorzien van de juiste afbeeldingen.

Zo vindt u hier een oplossing voor al uw fotoperikelen. Wilt u de oude ansichtkaart van uw winkel laten restaureren voor een fraaie afdruk? Een serie foto's uit een modelshoot laten nabewerken of een afbeelding laten aanpassen naar uw wensen? Dat kan allemaal, net zoals het laten ontwerpen van een logo of uitnodiging. Desgewenst laat u er een mooie afdruk van maken. Zo kan uw cliënt direct zien wat u te bieden hebt. Studio Retouched werkt snel, doelgericht en is scherp geprijsd!

Retouched realiseert ook uw nieuwe website. Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk geoptimaliseerd. Mocht dat niet toereikend zijn, dan worden er nieuwe foto's op maat gemaakt. Wellicht bent u op zoek naar andere visuele producten? In elk geval ontvangt u altijd een scherpe prijs per dienst of een interessante totaalprijs.

Fotografisch

E-mail de link naar uw website of stuur uw portfolio of catalogus via Retouched Filetransfer en krijg vrijblijvend advies over uw huidige website en beeldmateriaal.
Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De printproducten zijn overigens als sample te bekijken, zo kunt u de uitstraling van b.v. Xpozer zelf ervaren.

Deze website richt zich vooral op zakelijke dienstverlening. Op dochtersite Retouched Fotobewerkingen vindt u diensten en producten die meer voor particulieren van toepassing zijn.

Studio Retouched kan ook voor ú dat unieke beeld helpen te bedenken, creëren en bewaren. Van het eerste idee tot en met het eindresultaat als print aan uw muur. Retouched beeld wérkt!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Studio RetouchedAfbeelding van Studio RetouchedAfbeelding van Studio Retouched

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Studio Retouched een bericht

Mijnzzp.nl