Onderhoudsbedrijf Breda

BedrijfOnderhoudsbedrijf Breda
ProfielDeze pagina is 26 keer bekeken.
AdresScholekster 31
4822 RP Breda

076-5320501
ContactStuur Onderhoudsbedrijf Breda een bericht

Bedrijfsinformatie

Onderhoudsbedrijf Breda is dé specialist voor al uw onderhoudsbehoeften aan uw pand. Met jarenlange ervaring en een team van hooggekwalificeerde professionals, bieden wij een breed scala aan diensten die ervoor zorgen dat uw gebouw er niet alleen verzorgd uitziet, maar ook duurzaam beschermd is tegen diverse invloeden van buitenaf. Onze uitgebreide serviceportfolio omvat de volgende diensten:

Gevelreiniging: Wij bieden diverse technieken voor gevelreiniging, waaronder hogedrukreiniging, zandstralen, vochtstralen, en nevelstralen. Deze methoden zijn geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil, graffiti, en organische vervuiling zoals mossen en algen. Elke techniek wordt zorgvuldig gekozen op basis van de specifieke behoeften van uw gevel, om beschadiging te voorkomen en de esthetische waarde te behouden.

Gevelrenovatie: Naast het reinigen van gevels, zijn wij ook gespecialiseerd in gevelrenovatie. Dit omvat het herstellen van beschadigde gevels, het vernieuwen van voegen, en het aanbrengen van beschermende coatings. Onze renovatiediensten zorgen ervoor dat uw gevels weer in topconditie verkeren, met verbeterde isolatie en verhoogde esthetische waarde.

Schoorsteenrenovatie: Voor een veilige en efficiënte werking van uw schoorsteen, bieden wij schoorsteenrenovatiediensten. Schoorsteen renovatie omvat het repareren van scheuren, het vervangen van kapotte stenen, en het aanbrengen van een nieuwe voering. Onze diensten garanderen dat uw schoorsteen optimaal functioneert en veilig is voor gebruik.

Dakpan reinigen: Het reinigen van dakpannen is essentieel voor het behoud van hun functionaliteit en uitstraling. Onze professionals gebruiken milde, maar effectieve reinigingstechnieken om vuil, mos, en algen van uw dakpannen te verwijderen, waardoor de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Gevel stralen: Voor hardnekkige vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag, bieden wij gevel stralen aan. Hierbij worden verschillende straalmiddelen zoals zand, grit of olivinezand gebruikt, afhankelijk van de vereisten van uw gevel. Deze methoden zijn krachtig en effectief, maar altijd zorgvuldig toegepast om schade te voorkomen.

Dak impregneren: Om uw dak langdurig te beschermen tegen vocht en vuil, bieden wij dakimpregnatiediensten aan. Dit proces maakt uw dakpannen waterafstotend en voorkomt de groei van mossen en algen, waardoor uw dak er langer netjes uitziet en beschermd blijft tegen de elementen.

Graffiti verwijderen: Graffiti kan een doorn in het oog zijn voor elke gebouwbeheerder. Onze specialisten zijn uitgerust met de juiste technieken en middelen om graffiti effectief te verwijderen zonder de onderliggende oppervlakken te beschadigen.

Dakpan coaten: Naast het reinigen, bieden wij ook dakpan coating aan. Deze coating beschermt uw dak tegen weersinvloeden, UV-straling, en vervuiling, terwijl de esthetische waarde van uw dak behouden blijft of zelfs wordt verbeterd.

Gevel impregneren: Impregnatie van gevels is een duurzame oplossing om uw gevel te beschermen tegen vocht en vuil. Dit onzichtbare schild zorgt ervoor dat water en vervuiling geen kans krijgen om in de stenen te trekken, waardoor de levensduur van uw gevel aanzienlijk wordt verlengd.

Voegwerken: Onze voegwerkdiensten omvatten het herstellen en vernieuwen van voegen. Goede voegen zijn essentieel voor de structuur en isolatie van uw gevel. Wij zorgen voor strak en duurzaam voegwerk dat uw gevel zowel beschermt als verfraait.

Dakonderhoud: Regelmatig dakonderhoud is cruciaal voor de duurzaamheid en veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Wij bieden complete dakonderhoudsdiensten, van inspectie en reiniging tot reparatie en preventieve maatregelen, om te zorgen dat uw dak in uitstekende staat blijft.

Bij Onderhoudsbedrijf Breda staat kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid centraal. Wij gebruiken alleen de beste materialen en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw pand er jarenlang verzorgd uitziet en goed beschermd is. Vertrouw op onze expertise voor al uw onderhoudsbehoeften en geniet van een pand dat altijd in topconditie verkeert.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Onderhoudsbedrijf BredaAfbeelding van Onderhoudsbedrijf BredaAfbeelding van Onderhoudsbedrijf Breda

Contact

Stuur Onderhoudsbedrijf Breda een bericht

Mijnzzp.nl