Mars inkoopadvies

BedrijfMars inkoopadvies
ProfielDeze pagina is 2751 keer bekeken.
AdresKorte-Weg 8
9461 GM Gieten

0610424454
ContactStuur Mars inkoopadvies een bericht
Extra informatieIntroductie

Mars inkoopadvies

Profielpagina

Mars inkoopadvies

Bedrijfsinformatie

Mars inkoopadvies is in 2009 opgericht door mijzelf. Ik heb ervaring opgedaan bij diverse organisaties in de publieke sector. Ik beschik over een brede kennis en ervaring op het gebied van (Europees) aanbesteden.

Ik ben in het bezit van diverse Inkoopdiploma's:
NEVI 1, NEVI 2, diverse cursussen op het gebied van aanbesteden, masterclass Europees Aanbesteden, Juridische Leergang aanbestedingsrecht, enz.

Ik
heb vele jaren gewerkt bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers. De laatste 5 jaar als Concern Inkoper. Na een reorganisatie ben ik daar in 2007 vertrokken.

Vervolgens heb ik inkoopervaring opgedaan binnen de gemeentelijke overheid en binnen de zorg. In 2009 heb ik, de stap genomen naar ZZP-er.
 
Ik leg mij toe op een paar specifieke gebieden van de inkoop. Ook opdrachten buiten deze gebieden worden uiteraard vakkundig en professioneel door mij opgepakt en afgerond.
 
Ik ben uw partner als het gaat om het uitvoeren en begeleiden van (Europese) Aanbestedingen, het opstellen van Inkoopbeleid, het opstellen van algemene inkoopvoorwaarden, het invoeren van leveranciers- , contract- en inkoopaccountmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam inkopen, het tijdelijk vervullen van de inkoopfunctie en het vervullen van facilitaire vraagstukken.
 
Ik kan uw organisatie ondersteunen bij het vaststellen en adviseren van facilitaire vraagstukken. Ook kan ik een bijdrage leveren aan de vorming van het facilitaire beleid en de uitvoering hiervan.
Kortom ik ben een veelzijdig en breed inzetbare professional.
 
Ik onderhoud goede contacten met collega’s ZZP-ers en gerenommeerde inkoopadvies- en facilitymanagementbureaus.

Beroep(en)

Contact

Stuur Mars inkoopadvies een bericht

Mijnzzp.nl