Inkoper (bouw)

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Inkoper (bouw)?

Inkoper is een beroep dat voor veel bedrijven steeds belangrijker aan het worden is. Grote bedrijven die al langer inkopers in dienst hebben weten waar de winst te behalen valt. Door het goed inkopen van producten kan een bedrijf veel geld besparen. De inkoper verwerft goederen en diensten bij externe leveranciers. Het inkoopproces is dan ook erg belangrijk te noemen. De inkoper onderhandelt met bedrijven tegen welke prijs goederen of diensten geleverd worden maar ook tegen welke voorwaarden. Wat tegenwoordig ook een grote rol speelt is of de goederen of diensten wel politiek verantwoord zijn en dat er geen kinderhandjes aan te pas komen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Inkoper (bouw)

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Inkoper (bouw)

Welke opleiding is nodig om Inkoper (bouw) te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Inkoper (bouw)? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Inkoper (bouw)

Wat is het salaris en tarief van een Inkoper (bouw)? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Inkoper (bouw) in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl