Lekdetectie Zuid

BedrijfLekdetectie Zuid
ProfielDeze pagina is 610 keer bekeken.
Adrest Inne 2c
6021 DA Budel
ContactStuur Lekdetectie Zuid een bericht

Lekdetectie Zuid

Profielpagina

Lekdetectie Zuid

Bedrijfsinformatie

Lekkages zijn er in vele soorten; water lekkage, gas lekkage, geluid lekkage, isolatie lekkage, et cetera. Elk lekkage is ongewenst en vervelend. Hoewel de oorzaak meestal een klein mankement is, kunnen de gevolgen enorm zijn. Met spoed uw lekkage oplossen door Lekdetectie Zuid, beperkt ongemak en gevolgschade.

Lekdetectiebedrijf

Lekdetectie Zuid is het lekdetectiebedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen van water, gas, geluid en isolatie lekkages. Iedere vorm van lekkage is ongewenst en een kleine lekkage kan al tot grote schade leiden. Schakel daarom de vakmannen van Lekdetectie Zuid in om ongemak en gevolgschade te beperken.

Lekdetectie Zuid biedt u een vrijblijvend en compleet pakket aan voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met enkele ervaren partners.

Waterdetectie

Het maakt niet uit of uw lekkage zich in uw huis, bedrijfspand of nieuwbouwproject bevindt, Lekdetectie Zuid klaart de klus. Met onze professionele apparatuur hoeven wij nooit te hakken of te slopen om de lekkage te achterhalen. Via onze methodes kunnen wij dus altijd uw lekkage voorkomen, vinden en verhelpen.

Gasdetectie

Wij kunnen uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat uw gasinstallatie veilig is en geen zwakke punten kent waardoor gaslekken gemakkelijker kunnen ontstaan.

Blowerdoortest

Een blowerdoortest is een meting waarbij de luchtdoorlatendheid van gebouwen nauwkeurig gemeten kan worden. De blowerdoortest wordt toegepast bij nieuwbouw, bestaande bouw en utiliteitsbouw.

"Dankzij de onze rapportage vergoedt uw verzekering bijna altijd alle kosten"

Beroep(en)

Contact

Stuur Lekdetectie Zuid een bericht

Mijnzzp.nl