Lamberink Makelaars Rolde

BedrijfLamberink Makelaars Rolde
ProfielDeze pagina is 509 keer bekeken.
AdresGrolloërstraat 14
9451 KB Rolde

0592-301177
ContactStuur Lamberink Makelaars Rolde een bericht

Bedrijfsinformatie

Heeft u een makelaar in Rolde nodig? Bij Lamberink Makelaars & Adviseurs staan we voor u klaar. Onze kracht ligt in onze dienstverlening. Doordat wij verschillende diensten vanaf hetzelfde adres aanbieden, kunt u altijd bij ons terecht. Zo vindt u onze aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, bedrijfsmakelaar, taxateur en hypotheekadviseur allemaal bij dezelfde makelaardij in Rolde.

De klant staat voor ons altijd op eerste plaats. Daarom vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Onze medewerkers zijn enthousiast en werken vanuit een passie voor het vak. Zij beschikken over de nodige ervaring en kennis om een project succesvol te maken. Doordat zij de lokale omgeving goed kennen, weten zij als een van de eersten waar de kansen liggen. Deze kennis en ervaring benutten wij tijdens onze werkzaamheden. 

Lamberink is begonnen als een familiebedrijf, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste makelaar van Noord-Nederland. In Rolde staan betrokkenheid en deskundigheid hoog in het vaandel. Kom langs voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Drenthe. Wij helpen u graag!

Beroep(en)

Contact

Stuur Lamberink Makelaars Rolde een bericht

Mijnzzp.nl