Hoebe Coaching, Training en Advies

BedrijfHoebe Coaching, Training en Advies
ProfielDeze pagina is 2315 keer bekeken.
AdresNoord 108
1741BG Schagen

0628675105
ContactStuur Hoebe Coaching, Training en Advies een bericht

Bedrijfsinformatie

Hoebe Coaching biedt life coaching op een integere, persoonlijke en vertrouwelijke manier en begeleidt je onder andere bij persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van jouw doelen, omgaan met een beperking, betere communicatie in je relaties, het veranderen van negatieve gewoontes....Wat ben jij bereid te geven voor die betere job, een gezonder lichaam, een goede relatie, meer geluk in je leven?

Life coaching is een investering in jezelf. Als jij jezelf wilt ontdekken, concrete stappen wilt zetten om een positieve verandering te brengen in je leven, neem dan contact op met carrolien@hoebecoaching.nl.

Voor bedrijven en particulieren

Hoebe coaching biedt voor zowel bedrijven als voor particulieren trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Elk mens is anders en heeft daardoor een eigen aanpak nodig. Hoebe Coaching zet precies datgene in wat past bij de persoon.

Omgaan met tegenslagen

Iedereen maakt wel eens tegenslagen mee. Hoe ga jij daarmee om? Beïnvloed dit jou?

Hoebe Coaching biedt een uniek traject aan om deze tegenslagen aan te gaan en te leren er mee om te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling

De belangrijkste relatie die je hebt in je leven is met jezelf! Grijp jij de kans om jezelf te versterken of te verbeteren?

Maak van zelfvertrouwen je prioriteit; Vind jij het moeilijk om nee te zeggen en je grenzen te bewaken? Om sterker te worden, moet je jezelf soms kwetsbaar opstellen en eens goed in de spiegel kijken. Op deze manier groeit je zelfvertrouwen en sta je sterker in je schoenen.

Om de beste resultaten te halen gaan we samenwerken, we halen jouw persoonlijke kracht naar boven en ambities en talenten. Met als resultaat, de beste versie van jezelf zijn.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Hoebe Coaching, Training en Advies een bericht

Mijnzzp.nl