HIP Ontwerp

BedrijfHIP Ontwerp
ProfielDeze pagina is 4091 keer bekeken.
AdresVught
0628170691
ContactStuur HIP Ontwerp een bericht

HIP Ontwerp

Profielpagina

HIP Ontwerp

Bedrijfsinformatie

HIP Studio is een ontwerp- en interieurarchitectenstudio; het creatieve proces wordt volledig begeleid waarbij er een totale projectorganisatie mogelijk is.

In hun ontwerpen is HIP Studio provocerend, verrassend en gedurfd. Maar je kunt tijdens het proces rekenen op stabiliteit, betrouwbaarheid en een resultaat dat de massa ontstijgt. Hun onderscheidend vermogen zit hem voornamelijk in eigenheid, intensiteit en kennis.

HIP Studio is al achttien jaar een familieaangelegenheid. Wim en Yvonne Hoopman startten het bedrijf samen, en dochter Maxine schreef tijdens haar studie aan de Nyenrode Business Universiteit haar scriptie over HIP Studio. Nadat zij het bedrijf beter leerde kennen, eerst vanuit een junior positie en later vanuit een senior positie, is zij nu enig eigenaar van het bedrijf.

HIP Studio maakt hun concepten op basis van de wensen en ideeën van de klant. Schetsen, plattegronden, 3D-tekeningen en moodboards vormen een belangrijk onderdeel van het creatieve proces. Met tientallen jaren ervaring in hospitality weten zij als geen ander wat de kracht van gastvrijheid is, ook bij je thuis.

HUISSTIJL

Visitekaartjes, logo's, briefpapier, enveloppen en het ontwerp van een eigen website.

INTERIEUR

Advies, ontwerp en styling van elke gewenste ruimte. Ook voor verkoop van een huis.

PRODUCT

Ontwerp en uitvoering van verschillende producten.

We hopen je snel te zien bij HIP Studio.

Beroep(en)

Contact

Stuur HIP Ontwerp een bericht

Mijnzzp.nl