Fiberplast BV

BedrijfFiberplast BV
ProfielDeze pagina is 7296 keer bekeken.
AdresDe Kletten 10
9206 BA Drachten

0512-544503
ContactStuur Fiberplast BV een bericht
Extra informatietegeldragers

Fiberplast BV

Profielpagina

Fiberplast BV

Bedrijfsinformatie

Fiberplast BV  

... kunststof, (hout)composiet en rubber bouwmaterialen

Wij zijn een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststofproducten als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton.

... complete projectoplossingen

De onderneming is door haar strategische productcombinatie in staat om complete projectoplossingen te bieden voor zowel tuin- als dakterrassen maar ook voor bijvoorbeeld balkons en galerijen van flat-, appartementen- en winkelcomplexen.

Daarnaast worden de producten van Fiberplast BV steeds frequenter toegepast in GWW projecten zoals bij de realisatie van jachthavens, steigers en (vinger)pieren. Maar ook voor de aankleding van uw project en meubilair tbv. de Openbare Ruimte kunt u bij ons terecht. Hierbij is het goed om te weten dat wij, naast speciaal kinder- en kleutermeubilair een aantal picknicktafels speciaal hebben ontworpen voor rolstoelergebruikers.

... heldere doelstellingen

Het is onze missie om moderne en milieuvriendelijke kunststof- en composietoplossingen bij een breder publiek te introduceren. Deze producten worden onder de eigen merknamen - afgeleid van het woord “environment” (milieu) - aan de markt gepresenteerd.

... uitgebreid assortiment

Envirodeck - houtcomposiet vlonderdelen (profielstrokenbekleding) in diverse holle en massieve uitvoeringen en kleuren

Envirolift - Buzon hoogteverstelbare en Regupol rubbergranulaat stationaire vloer- en tegeldragers

Enviroplay speeltoestellen

Enviroplast - volkern recycling kunststof profielen, planken, straat-, design- en kindermeubilair (ook speciaal maatwerk)

Enviroflex - rubber(granulaat) op stroken en rollen, rubber staltegels en veiligheidstegels

Tegeldrager.nl - Verstelbare vloerpoten van Buzon

Fitnesstegel.nl - Rubber sportvloer oplossingen

Speelplaatsinrichting.nl - kunststof speeltoestellen en straatmeubilair

Rubbertegeldrager.nl - rubber voor bouw, tuin en logistiek

... financieel betrouwbaar

Uit onderzoek is gebleken dat Fiberplast BV tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort. Kredietbeoordelaar Graydon heeft de onderneming bekroond met het "financieel gezond certificaat", slechts 3% van het totale Nederlandse bedrijfsleven komt in aanmerking voor dit prestigieuze certificaat. Voor financieel verantwoord zaken doen bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Fiberplast BV is met een A-Rating en een betalingswaardering van 8,0 beoordeeld door Graydon en Dunn & Bradstreet.


... keiharde garanties

De economische ontwikkelingen in de bouwwereld maakt dat onze afnemers naast een stukje financiële zekerheid het ontzettend op prijs stellen dat wij naast onze standaard garantie een verzekerde garantie via HDI-Gerling aan kunnen bieden op onze producten.

Fiberplast BV is de eerste en momenteel de enige partij die een dergelijke faciliteit kan bieden in het marktsegment en is hiermee uniek in de sector. Neem voor meer informatie over deze faciliteit contact met ons op.

... klantgericht en innovatief

Fiberplast BV ziet het als een uitdaging om klantvragen te vertalen naar innovatieve concepten op basis van duurzame producten, waardoor de onderneming met recht als een klantgestuurde organisatie is te bestempelen.

... onderscheid in duurzaamheid

Het assortiment van Fiberplast BV is in de bouwsector uniek te noemen. Alle producten van Fiberplast BV worden geproduceerd uit hergebruikt afval en voldoen aan de hoogste duurzaamheidscriteria. In de komende jaren zullen wij stapsgewijs tot een volledige Cradle to Cradle (C2C) organisatie verworden. Onder anderen middels een eigen productielocatie voor Envirodeck in Nederland. Om deze reden hebben wij tevens het platform VeiligeVluchtwegen.nl opgericht.

... milieuvriendelijke kwaliteit

Het is de uitdaging van de onderneming om het gebruik van milieubelastende producten verder terug te dringen door deze te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven. Hierbij is de primaire eis dat ons alternatief minimaal dezelfde kwaliteit moet hebben als het traditionele voorbeeld, maar wij streven ernaar om deze te overtreffen. Deze kwaliteit wordt middels een scala aan testrapporten van toonaangevende - veelal Nederlandse - keuringsinstanties aantoonbaar gemaakt.

... internationale erkenning

Onze producten genieten internationale bekendheid, de Envirolift - Buzon producten worden momenteel al naar meer dan 70 verschillende landen geëxporteerd maar ook Envirodeck wordt in toenemende mate door onze buitenlandse afnemers gewaardeerd.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Fiberplast BVAfbeelding van Fiberplast BVAfbeelding van Fiberplast BV

Contact

Stuur Fiberplast BV een bericht

Mijnzzp.nl