Fiberplast BV

BedrijfFiberplast BV
ProfielDeze pagina is 7493 keer bekeken.
AdresDe Kletten 10
9206 BA Drachten

0512-544503
ContactStuur Fiberplast BV een bericht
Extra informatietegeldragers

tegeldragers

Deze pagina bevat extra informatie van Fiberplast BV.

Fiberplast BV

Het is nog nooit zo simpel geweest om een zwevend terras te realiseren met terras- & tegeldragers van Buzon. Vroeger moest men altijd met kleine zakjes cement werken, een veeleisend precies en tijdrovend proces. Met Buzon kunt u rekenen op onderhoudsarm, tot op de millimeter vlak en direct begaanbaar oppervlak dat vele jaren zal meegaan.

Buzon ontwikkeld en produceert al sinds 1987 slimme en duurzame vloersystemen voor terrassen, galerijen en roostervloeren. Door continue te innoveren heeft buzon zich in een rap tempo kunnen uitgroeien tot wereldmarktleider op het gebied van vloerdragers. De plotvijzen spelen in op efficiëntie, innovatie en duurzaamheid die bij zowel bij de verwerkers als de eindgebruikers is gewenst. Er is niet zoals vroeger meer een onderlaag van beton of complexe constructies nodig om een vloer goed en blijvend te kunnen ondersteunen. De drager zijn makkelijk in hoogte te verstellen en door middel van koppelbussen kan een hoogte van meer dan een 1.2 meter bereikt worden. Oneffenheden in de vloer kunnen worden gecorrigeerd met een hellingcorrector, dit kan op hellingen tot maar liefst 10%. Het terras is naar gebruik gelijk toegankelijk en de dragers behoeven geen onderhoud.

De terrasvoeten zijn gemaakt van 80% gerecycled polypropyleen en 20% talk/masterbatch. Het materiaal is zeer bestendig tegen extreme weersomstandigheden, vocht opname, veroudering en zware statische belastingen.

Het mooie aan de slimme vloerdrager oplossingen van Buzon is dat de voordelen zich niet alleen tot de plaatsing beperken. Gezien polypropyleen erg slijtvast is kunnen de voegen op termijn niet “uitslijten”. Ook blijft er onder het terras na plaatsing nog genoeg ruimte over voor kabels of leidingen en zorgen de afwateringsgaten in de voeten dat het water goed weg kan na veel regenval. Dit maakt het ook makkelijk om indien nodig herstel- of onderhoudswerkzaamheden te plegen. Gezien de lange levensduur van de dragers geeft dit systeem de eindgebruikers ook de mogelijkheid hun tegelvloer over tijd te vervangen zonder dat de onderconstructie hoeft worden aangepast, tenzij er natuurlijk voor een ander formaat tegels wordt gekozen. Vraag Fiberplast gerust naar de mogelijkheden die Buzon dragers bij uw project kunnen bieden, wij hebben veel ervaring en een wereld van oplossingen in ons assortiment. Tevens te bestellen vanuit onze webshop tegeldrager.nl.

Mijnzzp.nl