Ecowonen

BedrijfEcowonen
ProfielDeze pagina is 6208 keer bekeken.
AdresSloetstraat
7203GJ Zutphen

06-15429978
ContactStuur Ecowonen een bericht
Extra informatieDiensten

Ecowonen

Profielpagina

Ecowonen

Bedrijfsinformatie

Welkom in de wereld van Ecowonen..

Verantwoord, comfortabel en duurzaam wonen is het uitgangspunt van Ecowonen. Een woning met minder gifstoffen, waar je tot rust komt en inspiratie opdoet. Ecowonen geeft advies hoe u stapsgewijs op een stijlvolle manier uw interieur milieubewust kunt (her)inrichten en afwerken met mooie materialen en producten. Laat je dus niet weerhouden om met ecologische produkten je kostbare woning af te werken en met gevoel voor schoonheid en kwaliteit je interieur een geweldige impuls te geven, met professioneel materiaal, en met aandacht voor het milieu. Uiteindelijk bent u beter af met chemisch neutrale producten en goede thermische, ademende en vochtregulerende eigenschappen.

Zoek je een Leemstukadoor of Decorateur

Wanneer je een leemstukadoor in zoekt, staat Ecowonen als ervaren leem stukadoorsbedrijf voor je klaar. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij je voorzien van kwaliteitsstucwerk voor binnen of buiten. Ook voor decoratiewerk en kalkvloeren zijn wij de aangewezen partner. Bij al onze werkzaamheden streven wij naar een klantgericht eindresultaat. Op die manier zijn wij altijd trots op het werk dat wij afleveren.

Projecten Ecowonen

Ecowonen werk in principe door heel Nederland, Bekijk de portfolio om een beeld te krijgen van ons werk. Ben je enthousiast over een bepaalde afwerking of wilt je eens sparren met ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Je bouwproject is in goede handen bij ons.

Er zijn mogelijkheden om als opdrachtgever zelf mee te helpen met de werkzaamheden. Op die manier kan je kosten besparen, en het is leuk om te doen. We kunnen afspreken dat je in het voortraject werkzaamheden uitvoert, zoals afplakken of voor strijken. Het aanbrengen van leem en kalk is over het algemeen behoorlijk zwaar en er komen meerdere arbeidsgangen aan te pas. Sommige arbeidsgangen vereisen een hogere mate van vakmanschap en zijn minder geschikt voor de doe-het-zelver. Er zijn ook arbeidsgangen die na instructie van ons makkelijk zelf uit te voeren zijn en vooral veel mankracht vragen. informeer naar de mogelijkheden.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van EcowonenAfbeelding van EcowonenAfbeelding van Ecowonen

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Ecowonen een bericht

Mijnzzp.nl