Brave Sales Solutions

BedrijfBrave Sales Solutions
ProfielDeze pagina is 1759 keer bekeken.
AdresNachtwachtlaan 20
1058 EA amsterdam

0611907240
ContactStuur Brave Sales Solutions een bericht

Brave Sales Solutions

Bedrijfsinformatie

Brave Sales Solutions is een bedrijf dat allerlei diensten aanbiedt op het gebied van Sales. Een van onze diensten is het aanbieden van Salestrainingen. 

Wij weten als geen ander hoe het is als (startende) ZZP-er; wel alle kennis in huis hebben en goed zijn in je vak maar toch net stuklopen op het stukje sales, dat onlosmakelijk verbonden is met bedrijfsvoering. Uit eigen frustratie is destijds het plan geboren om een gedegen salestraining te ontwikkelen, welke perfect aansluit op met name de behoefte bij startende ZZP-ers. We beseffen maar al te goed dat er reeds een groot aanbod aan trainingen is op dit gebied maar deze blijken vrij duur te zijn en vaak ontbreekt het voor betrokkenen aan continuïteit. Wij, Brave Sales Solutions, bieden hierin een training met een mooie prijs/kwaliteit-verhouding.

Onze "Brave One Sales training" zit zodanig in elkaar dat men een op maat gemaakte training krijgt. Hierbij vinden wij het van belang dat er een goede balans is tussen theorie en praktijk, waarvan de laatste minstens zo belangrijk is. Tevens bieden wij onze cursisten een extra service waarbij zij ook na de training een beroep kunnen doen op onze expertise. Kortom een continue proces.

Wil je je klantenkring vergroten, meld je dan aan via onze website 

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Brave Sales Solutions een bericht

Mijnzzp.nl