Betsema Bouwgroep

BedrijfBetsema Bouwgroep
ProfielDeze pagina is 1035 keer bekeken.
AdresEigen Haard 25
8561 EX Balk

0514 603 900
ContactStuur Betsema Bouwgroep een bericht

Betsema Bouwgroep

Profielpagina

Betsema Bouwgroep

Bedrijfsinformatie

Betsema Bouwgroep is het familiebedrijf van Jaap Betsema (1973) uit het Friese Balk. Jaap Betsema nam het door zijn opa opgerichte bouwbedrijf vanaf begin deze eeuw geleidelijk over van zijn vader. Inmiddels werken er ca. 200 mensen voor Betsema Bouwgroep, dat actief is in Noord- en Midden-Nederland.

Betsema Bouwgroep BV is onderverdeeld in Aannemersbedrijf Betsema, Betsema Projecten en Betsema Materiaal. Middels deze takken biedt Betsema Bouwgroep diensten aan variërend van metselwerk en projectontwikkeling tot verhuur van zwaar bouwmaterieel. De klanten van het bedrijf van Jaap Betsema omvatten zowel particulieren als bedrijven en overheden.

Jaap Betsema streeft met zijn Betsema Bouwgroep naar kwaliteit en continuïteit. Het nakomen van afspraken staat voorop, om die reden wordt zoveel mogelijk samengewerkt met vaste partners. Verder weet het bedrijf zich te onderscheiden met enkele vernieuwingen in de bouw, zoals het gebruik van hefsteigers in plaats van gewone steigers en het vervoer van stenen met een soort elektrische trekker.

Buiten zijn werk voor Betsema Bouwgroep doet Jaap Betsema regelmatig mee aan internationale offroad-racewedstrijden.

Beroep(en)

Contact

Stuur Betsema Bouwgroep een bericht

Mijnzzp.nl