BeOrange Management Coaching

BedrijfBeOrange Management Coaching
ProfielDeze pagina is 1166 keer bekeken.
AdresRode Kruislaan 9
3135 WC Vlaardingen

0623248373
ContactStuur BeOrange Management Coaching een bericht

Bedrijfsinformatie

Even voorstellen…

Mijn naam is Onno van Beek en ik kan mijzelf beschrijven als een rustig en positief persoon. Ik werk gestructureerd en ben zeer resultaatgericht ingesteld. Humor en collegialiteit binnen een projectteam vind ik zeer belangrijk en essentieel om samen, binnen afgesproken tijd en budget, de doelstellingen daadwerkelijk te realiseren.

PROGRAMMAMANAGEMENT

Om de onderlinge samenhang van verschillende projecten goed te kunnen beheersen, is programmamanagement een vereiste. De projecten moeten in onderlinge samenhang worden uitgevoerd om één of meer complexe strategische doelstellingen te realiseren.

INTERIM-MANAGEMENT

Het ontbreken van sturing zorgt vaak voor onduidelijkheid en onrust binnen een afdeling. Een frisse blik en een nieuw gezicht is in dat geval vaak net wat nodig is om de processen weer op de rails te krijgen en de rust terug te brengen bij de medewerkers.

PROJECTMANAGEMENT

De zeer ruime praktijkervaring in het leveren van project-managementdiensten in complexe en multidisciplinaire projecten binnen verschillende branches vormt een gedegen basis voor toekomstige projecten.

VERANDERMANAGEMENT

Gezonde veranderingen zijn goed voor iedere organisatie. De wijze waarop deze veranderingen worden doorgevoerd en geborgd zijn echter essentieel voor het slagen van de verandering.

COACHING

Is binnen uw organisatie wel de capaciteit aanwezig, maar hebben uw medewerkers net te weinig ervaring?

Door middel van coaching kunnen we hen hierbij ondersteunen, zodat ze in de praktijk op een vlotte manier de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Beroep(en)

Contact

Stuur BeOrange Management Coaching een bericht

Mijnzzp.nl