Autokeijzers

BedrijfAutokeijzers
ProfielDeze pagina is 509 keer bekeken.
AdresSleutelbloemstraat 29
7322 AJ Apeldoorn

055 20 48 659
ContactStuur Autokeijzers een bericht

Autokeijzers

Profielpagina

Autokeijzers

Bedrijfsinformatie

Bruisend en vooruitzien meer dan geluk en een positieve economie.

Passie voor het vak, creativiteit, mee groeien met de markt en in spelen op ontwikkelingen is hoe Auto Keijzers een kleine dorpsgarage in Apeldoorn heeft uit laten groeien tot een autobedrijf van dit formaat.

Het is deze werkwijze waarmee Auto Keijzers de diverse lagen in de markt kan bedienen; landelijk!

Oplossingsgericht

Ongeacht de verandering in de markt, economie of het autoaanbod; Auto Keijzers is altijd op de hoogte en weet op iedere beweging in te springen. Ook in de zoektocht van een klant naar zijn of haar droomauto, heeft Auto Keijzers altijd het antwoord. Er kan praktisch bodemloos geput worden uit het wereldwijde en waardevolle netwerk wat het autobedrijf heeft opgebouwd heeft.

Inruilen

Één van de USP’s van Auto Keijzers is de mogelijkheid om (praktisch) alles in te ruilen. Of het nou om een motor, bus, boot, camper of caravan gaat. De klant wordt hiermee ontzorgt doordat eigen verkoopactiviteit uit handen wordt genomen. De klant hoeft niet eerst nog op zoek naar een koper voor het betreffende object, maar neemt deze (of foto’s daarvan) mee naar de showroom en krijgt meteen een goed inruilvoorstel! Een bijzonder object wat ooit is ingeruild is een treintje geweest voor in een pretpark.

Bezoek onze website voor meer informatie

Beroep(en)

Contact

Stuur Autokeijzers een bericht

Mijnzzp.nl