Team Mijnzzp

Tractor met mestwagen

Wanneer iemand als zzp gaat werken dan hebben ze vaak direct werk, dit komt dan doordat iemand vaak uit zijn huidige werk als zzp'er gaat werken. Dan heeft u uw eerste klus binnen.

Wanneer je als zzp'er werkt kan daar zo verandering in komen, vandaag hoort u dat u volgende week niet meer terug hoeft te komen. Wat moet u dan doen om toch snel weer een opdracht te krijgen. Wanneer u dan gaat bellen met bemiddelingsbureaus komt u er snel achter dat er veel bedrijven zijn die geld aan u willen verdien, hier is op zich niks mis mee.

Maar past u op, er zijn bedrijven die zomaar iedereen proberen te plaatsen bij een klant. Ze kijken niet eens naar wat u kunt. Het gaat deze bedrijven simpel alleen om de gewerkte uren van u, daar verdienen ze geld mee.

Het is beter om wanneer u nog werk hebt gewoon eens afspraken te maken met verschillende bemiddelingsbureaus om er achter te komen of u zich wel thuis voelt bij een organisatie, zo kunt achteraf grote teleurstelling voorkomen.

Zelf bellen met bedrijven kan natuurlijk ook. De drempel is dan iets hoger. In de bouw komt dit vaak voor. Gewoon kijken waar er bouwactiviteiten zijn in de omgeving en dan maar bellen met de aannemer om te vragen of zij nog iemand nodig hebben op de bouwplaats.

Mijnzzp.nl