Team Mijnzzp

Stratenmakers

Als zzp-er is het op een goede manier reclame maken erg belangrijk. Wij van Mijnzzp begrijpen dit maar al te goed. Er zijn veel websites te vinden die gericht zijn op ondernemers, maar er zijn relatief gezien weinig echte grote websites te vinden voor de zzp-ers met een goede landelijke dekking. Naast dat Mijnzzp een grote website is voor de zzp-ers, is Mijnzzp ook nog eens gratis. Alle leden van Mijnzzp kunnen een gratis profiel aanmaken waarmee ze vindbaar zijn voor andere bezoekers van de website.

Door het koppelen van beroepen aan het profiel kunnen bezoekers van de website makkelijk de juiste zzp-er vinden in hun regio. Op Mijnzzp hebben wij veel beroepen opgenomen die uitgebreid omschreven zijn, waardoor deze beroepen goed geïndexeerd zijn en ook veel bezoekers trekken.

Extra opvallen als zzp-er

Naast dat zzp-ers en andere ondernemers een gratis profielpagina kunnen aanmaken op Mijnzzp kunnen wij de zzp-er op andere manieren helpen om extra op te vallen. Denk bijvoorbeeld aan onze rubriek “van de redactie” of aan onze rubriek “persberichten”, waarbinnen wij blogs of ander soort artikelen kunnen opnemen.

Mijnzzp is een snel groeiende website voor zzp-ers die steeds meer bezoekers trekt, waardoor het interessant voor u als ondernemer kan zijn om uw blogs of artikelen bij ons te plaatsen. Goede artikelen (niet alleen reclameartikelen) dragen bij als promotie en worden over het algemeen goed gewaardeerd door de lezers.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een eigen gastblog aan te maken wanneer u regelmatig artikelen schrijft. Bij een gastblog is het wel de bedoeling dat er regelmatig artikelen geschreven worden, zonder dat de gastblog alleen een commerciële insteek heeft. Wanneer u een gastblog wenst op Mijnzzp kunt u mailen met de redactie.

Waarom op deze bedrijvenwebsite reclame maken

Mijnzzp is een grote snel groeiende website gericht op de zzp-er en het mkb, en behoort inmiddels tot de grootste gratis zzp-websites van Nederland. Wij zorgen ervoor dat vraag en aanbod op een goede manier bij elkaar komen zonder dat wij daarvoor een vergoeding vragen. Op Mijnzzp is het plaatsen van een dienstenadvertentie gratis en vragen wij alleen een vergoeding voor productadvertenties. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor leden om gratis facturen aan te maken, als ze een goed ingevuld openbaar profiel hebben. Niet-leden of leden zonder openbaar profiel betalen hiervoor 1 euro.

Gratis reclame maken voor uw bedrijf

Gratis reclame maken voor uw onderneming op een goede manier is wel degelijk mogelijk. Mijnzzp probeert ondernemers en particulieren samen te brengen, zonder dat wij daarbij een rol spelen. Wij bieden zelf geen opdrachten aan maar proberen ondernemers en particulieren samen te brengen. Daarnaast werkt Mijnzzp als promotiekanaal voor uw onderneming. Wij vragen geen vergoeding voor opdrachten of bemiddeling.

Mijnzzp.nl