Team Mijnzzp

Reclamebord

Onlangs hebben wij Mijnzzp.nl voorzien van een moderne en frisse uitstraling die beter bij de tijd past. Met het ombouwen van Mijnzzp.nl zijn wij erg druk geweest. Wij hebben niet alleen het uiterlijk aangepast, er zijn ook technische veranderingen doorgevoerd waardoor Mijnzzp.nl meer gebruiksvriendelijk is geworden. Met de diverse aanpassingen en verbeteringen hopen wij nog sneller te groeien, zodat Mijnzzp.nl steeds meer bekend raakt bij het grote publiek.

Het aantal dagelijkse bezoekers van Mijnzzp.nl laat een duidelijke stijgende lijn zien, waar wij erg trots op zijn. Wij blijven dan ook druk met het verder uitbouwen en verbeteren van Mijnzzp.nl, zodat wij nog meer bezoekers aantrekken. Daarnaast krijgt Mijnzzp.nl steeds meer bezoekers via andere websites die linken naar Mijnzzp.nl. Deze links van externe websites zijn voor ons een duidelijke indicatie dat Mijnzzp.nl veel potentie heeft. Wij verwachten, nu de zomervakantie bijna is afgelopen, dan ook een forse groei van het aantal bezoekers.

Wij willen alle bezoekers en leden bedanken voor hun feedback met betrekking tot Mijnzzp.nl. Wij ontvangen regelmatig tips met betrekking tot de site, die zeker helpen in het verder verbeteren van Mijnzzp.nl. Ook willen wij alle bezoekers en leden bedanken die de moeite hebben genomen om een link op te nemen naar Mijnzzp.nl, of die op een andere manier onze website benoemen. Wij zijn er van overtuigd dat Mijnzzp.nl de grootste ontmoetingsplek voor zelfstandigen en hun klanten gaat worden.

Mijnzzp.nl