Team Mijnzzp

Reclamebord

Op onze website kunnen bezoekers of leden een gratis advertentie plaatsen. Wanneer wij handmatig de advertentie gecontroleerd hebben op de inhoud en er wordt echt (zzp) werk aangeboden in de advertentie mailen wij de advertentie gratis naar onze leden in de gekozen branches. Zo bereikt u op een simpele manier veel van onze leden die dan weer kunnen reageren wanneer zij dit willen. Dit doen wij alleen met advertenties waar echt werk in wordt aangeboden.

Wanneer u een advertentie plaatst zonder werk komt deze gewoon op de website te staan en zullen wij deze niet mailen. Wij zijn echter bezig om aan onze leden te vragen of zij betaalde advertentie wensen te ontvangen. Hier leest u meer over dit onderwerp.
 
Onze website is in zijn geheel gratis voor leden tenzij wij zelf diensten moeten inkopen.
 
Het plaatsen van advertenties is steeds belangrijker aan het worden. Voorheen was het versturen van ongevraagde mail nog gebruikelijk. Maar dit mag niet meer sinds vorig jaar. Wanneer wij veel leden hebben kunt u straks ook advertenties sturen naar onze leden wanneer u daar een bedrag voor over heeft. U kunt dan zelf kiezen naar welke leden op onze website u een advertentie wenst te verzenden. Zo kunt u bijvoorbeeld een beurs of een product onder de aandacht brengen.
 
Wij vragen hier dan wel een gering bedrag voor.Een gedeelte van dat bedrag geven wij aan onze leden. Zo weten de leden dat u bereid bent om te betalen voor uw advertentie en dat ze dan geen rotzooi in hun mailbox krijgen.
 
Wij moeten hier nog mee starten. Wanneer wij straks veel leden hebben zal het steeds aantrekkelijker worden om dit eens te proberen. Wij controleren steeds zo goed mogelijk ons bestand. Wanneer wij een nieuwsbrief versturen en er komt van een lid een paar keer een mail terug dan zullen wij dit lid verwijderen van onze website. Het aantal leden op de voorpagina is dan ook echt op een paar test accounts van ons zelf na. Wanneer wij dus zeggen dat we u advertentie mailen naar stel 600 leden dan is dat ook zo. Wij kunnen de inkomsten goed gebruiken voor de verdere ontwikkeling van onze website. Prima deal toch.

Mijnzzp.nl