Team Mijnzzp

Verslaggever

Wij ontvangen veel aanvragen om te linken met bepaalde websites. Wij kunnen helaas niet zomaar alle linken opnemen op onze website. Hieronder beschrijven wij wanneer we een bepaalde link niet of wel willen opnemen.

Wanneer plaatsen wij geen link op de beroepen informatiepagina?

Wij plaatsen niet zomaar linken op de specifieke informatiepagina's van beroepen. Een voorbeeld hiervan is een dakdekkersbedrijf dat een link wenst te krijgen op de informatiepagina van het beroep dakdekker. Wanneer u zich registreert met uw bedrijf en het beroep koppelt aan uw profielpagina komt u automatisch in de lijst te staan met andere dakdekkers op deze pagina en bent u dus gelinkt met het beroep en de informatiepagina. Een verdere link heeft in dat geval geen toegevoegde waarde op de pagina.

Wanneer plaatsen wij wel een link op een beroepen informatiepagina?

Wij kunnen op diverse manieren een link opnemen op de beroepen informatiepagina's. Om een link te krijgen op bijvoorbeeld de informatiepagina dakdekker is het voor ons belangrijk dat uw een kwalitatief goede website heeft die relevante informatie biedt over het beroep dakdekker. Dit betekent dus geen specifiek dakdekkersbedrijf maar een algemene website over dakdekkers die veel informatie kan bieden voor bezoekers van onze website. Ook beroepsopleidingen en andere scholingsinstituten kunnen hiervoor in aanmerking komen.

Algemene link pagina op Mijnzzp.nl

Op deze website plaatsen wij alleen linken met zakenpartners of andere belangrijke websites die ons helpen met de groei van Mijnzzp.nl.

Spelregels linken

Onze website Mijnzzp.nl wordt goed geïndexeerd en heeft dagelijks veel bezoekers. Wanneer wij een link opnemen verwachten wij ook een link terug op een goede en duidelijk plek. Wij bieden diverse mogelijkheden om te kunnen linken met ons. Wij controleren de geplaatste linken regelmatig. Wanneer wij geen link terug kunnen vinden om wat voor reden dan ook verwijderen wij de geplaatste link. Helaas blijkt het veel voor te komen dat mensen linken snel weer verwijderen.

Mijnzzp.nl