Avatar van Team Mijnzzp

Metaalwerkplaats

Op Mijnzzp.nl is momenteel informatie te vinden over ruim 1400 verschillende beroepen in 37 branches. Dagelijks heeft Mijnzzp.nl ruim 4000 verschillende bezoekers, die informatie zoeken over beroepen, opleidingen, competentie en salaris. Wij zijn momenteel erg druk met het verbeteren van oude beroepen. Denk hierbij aan het herschrijven van teksten en aan het aanvullen van teksten. Zoals eerder omschreven trekken de beroepen op Mijnzzp.nl dagelijks veel bezoekers, waaronder zich ook veel scholieren bevinden. Deze scholieren zoeken over het algemeen informatie voor een spreekbeurt of zijn zich aan het oriënteren op een mogelijke beroepsopleiding. Wij zijn momenteel dik tevreden met het aantal dagelijks bezoekers, echter blijven wij Mijnzzp.nl verder verbeteren, waardoor het aantal dagelijkse bezoekers in de toekomt verder zal toenemen. Ook steeds meer bedrijven weten Mijnzzp.nl te vinden als bedrijvengids. Wij bieden zzp-ers en mkb-ers verschillende manieren om hun bedrijf via Mijnzzp.nl te promoten. Ook het aantal bezoekers dat informatie aanvraagt via de bedrijfsprofielen is fors aan te toenemen.

Mijnzzp.nl draait voor een groot deel om de unieke content, waardoor Mijnzzp.nl dagelijks veel bezoekers trekt. Wie als zzp-er of als mkb-er nog geen lid is van Mijnzzp.nl doet er verstandig aan om lid te worden. Wij koppelen alle bedrijven aan relevante beroepen, waardoor bezoekers van Mijnzzp.nl heel gericht bedrijven kunnen benaderen. Ook advertenties en offertes kunnen per beroep gekoppeld worden, waardoor consumenten op een makkelijk manier verschillende bedrijven kunnen benaderen. Wij sturen alleen echte aanvragen door, waardoor leden van Mijnzzp.nl niet onnodig lastig gevallen worden. Een andere belangrijke reden om lid te worden is de link van Mijnzzp.nl. Wie een beetje kennis heeft van ICT begrijpt dat het verkrijgen van waardevolle linken van de juiste websites belangrijk is als ondernemer.

Zoals eerder omschreven zijn wij Mijnzzp.nl steeds verder aan te professionaliseren, dat wellicht niet meteen voor iedereen zichtbaar is. Op de achtergrond zijn wij iedere dag bezig met het verder verbeteren van Mijnzzp.nl. Dit doen wij, zodat steeds meer mensen en bedrijven gebruik gaan maken van Mijnzzp.nl. Wij krijgen ook steeds meer aanvragen van verschillende bedrijven, die willen adverteren via Mijnzzp.nl. Wij bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid om tegen een vergoeding te adverteren op de voorpagina. Wij kunnen in overleg met u een artikel plaatsen in ons weblog "van de redactie", onder vermelding dat het een gesponsord artikel betreft en na goedkeuring van de tekst door ons. In dit geval levert u zelf een informatief artikel aan, dat voor het algemene (zzp) publiek van onze website interessant is.

Mijnzzp.nl