Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Beursgebouw

In steeds meer verschillende branches is de zogenaamde zzp-er actief. Wat inmiddels al heel wat jaartjes terug gestart is in de bouw is zich in een rap tempo aan het uitbreiden over alle branches. Via onze website kunnen wij bijhouden waar de bezoekers op zoeken als ze een zoekterm invoeren. Wat opvalt is dat de bouw niet op nummer een staat. De meeste zoekopdrachten worden op onze website uitgevoerd in de ICT sector.
 
Meeste leden in de branche bouw
 
Op onze website hebben wij momenteel in de branche bouw 128 bedrijven. De ICT branche volgt met 73 bedrijven. Dit is natuurlijk niet een heel representatieve meting. Toch is het wel leuk om te zien dat wij meer bouwvakkers op de website hebben dan ICT bedrijven. Wij hadden dit eerder andersom gedacht omdat de meeste ICT bedrijven over het algemeen beter bekend zijn met het internet 
 
De minste leden per branche
 
Er zijn een aantal branches op onze website die maar weinig leden hebben. Dit zijn bijvoorbeeld de branches fiets- en bromfiets makers, kappers en schoonheidsspecialisten, kleding en hobby. Toch laten wij deze branches gewoon staan op onze website. Er zijn bijvoorbeeld heel wat zzp kappers in Nederland. Ze moeten alleen nog eerst lid willen worden. Wij denken dat dit met de tijd wel gaat komen. U ziet vast wel van die auto's rijden met op de ruiten geplakt “thuis kapper”. Dit zijn toch ook zelfstandig ondernemers.

Wij vinden regelmatig berichten dat het aantal zzp-ers maar blijft groeien. Ook in slechte tijden zoals nu blijven mensen voor zichzelf starten. Iedereen start om zijn eigen persoonlijke reden een bedrijf maar het is gewoon zo dat er steeds meer zzp-ers bij komen in Nederland. Wij willen ze allemaal graag op onze website hebben als lid. Wij hopen dan ook dat als iemand over een jaartje of wat een zzp nodig heeft zij automatische aan ons denken. Wij blijven dan ook hard werken aan onze website om zo goed mogelijk reclame te kunnen maken voor uw bedrijf.

Mijnzzp.nl