Team Mijnzzp

Reclamebord

Zoekt u een goede gratis bedrijvengids voor uw bedrijf? Mijnzzp.nl is één van de grotere gratis zzp en mkb websites met dagelijks veel bezoekers. Op deze website kunt u op een uitgebreide manier gratis reclame maken voor uw bedrijf. Door het koppelen van één of meerdere beroepen aan uw bedrijvenpagina kunnen bezoekers van de website u op een makkelijke manier vinden. Door het aangeven van uw locatie op de kaart is het ook mogelijk om regionaal gevonden te worden, waardoor bezoekers gericht kunnen zoeken naar bedrijven.

Wat maakt deze bedrijvengids anders?

Op Mijnzzp.nl zijn alle denkbare branches opgenomen en zijn meer dan 1700 beroepen omschreven. Alle beroepen zijn voorzien van mogelijke opleidingen, competenties en mogelijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn de meeste beroepen voorzien van een salarisindicatie en mogelijk uurtarief als zelfstandige. De beroepen op Mijnzzp.nl zijn goed geïndexeerd, waardoor de website dagelijks veel bezoekers trekt.

Bij ieder beroep staat precies aangegeven hoeveel bedrijven dit beroep kunnen aanbieden. Dit zijn dan alle bedrijven die aangegeven hebben dat ze dit specifieke beroep uitoefenen. Denk aan een aannemer die ook timmerman is. Op deze manier is het makkelijk om gericht te zoeken naar passende bedrijven. Bedrijven kunnen meerdere beroepen bij hun bedrijfsprofiel plaatsen, waardoor bedrijven op een ruime manier te vinden zijn.

Het promoten van uw bedrijf op deze online bedrijvengids is makkelijk en ook nog eens gratis. Bedrijven met een goed ingevuld bedrijfsprofiel komen ook automatisch met een vermelding op de voorpagina. Op Mijnzzp.nl worden automatisch iedere keer andere bedrijven getoond op de voorpagina.

Weblogs en Persberichten

Uw nieuws telt, wanneer wij persberichten ontvangen of interessante blogs plaatsen wij deze gratis op de website. Mijnzzp.nl heeft een groot bereik waardoor blogs en persberichten door veel mensen gelezen worden.

Enkele voordelen van deze bedrijvengids zijn:

  • Gratis reclame maken
  • Gratis diensten plaatsen
  • Gratis link plaatsen naar uw website
  • Gratis foto's plaatsen bij uw bedrijfsprofiel
  • Uitgebreide bedrijfsvermelding
  • Makkelijk gevonden worden op locatie
  • Ontvang gratis mails bij passende advertenties

Mijnzzp.nl