Team Mijnzzp

Wereldbol

We zijn bezig met het vertalen van alle beroepen die wij opgenomen hebben. Dit doen we omdat we willen dat iedereen de kans krijgt om te leren over de verschillende beroepen. Daarnaast is het zo dat we steeds meer internationale bezoekers aantrekken. Om het voor iedereen mogelijk te maken om onze website te gebruiken, vertalen we alle beroepen in het Engels, Duits en Spaans. Ook zijn we bezig om eigen filmpjes te maken in verschillende talen. Dit doen we zodat iedereen de informatie op onze website kan begrijpen.

Alle denkbare beroepen zijn opgenomen

Op onze website kun je alle beroepen vinden die je maar kunt bedenken. Van administratief medewerker tot aan zanger, alles is opgenomen. Ook hebben we een aantal beroepen die specifiek voor Nederland zijn. Denk hierbij aan de beroepen die eigenlijk alleen in Nederland voorkomen, zoals beroepen die te maken hebben met ons watermanagement. Inmiddels hebben wij zoveel dagelijkse bezoekers dat we bezoekers binnenkrijgen uit alle delen van de wereld. Om het aantal bezoekers verder te verhogen, zijn we bezig met het vertalen van alle beroepen die op onze website staan.

We hopen dat iedereen de website kan gebruiken

Door al onze inspanningen hopen wij iedereen te bereiken die geïnteresseerd is in onze website. Het maakt niet uit of je Nederlands, Engels, Duits of Spaans spreekt, want wij zijn bezig om alles te vertalen zodat iedereen de website kan begrijpen en gebruiken. In de toekomst zullen wij wellicht ook andere talen toevoegen. In eerste instantie richten wij ons wel op het Engels, Duits en Spaans. Dit zijn de talen die voor ons momenteel het belangrijkste zijn. Vanzelfsprekend is het opnemen van de vertaalde beroepen veel werk, maar wij zijn ervan overtuigd dat het de moeite waard is. De vertaalde beroepen krijgen ook eigen filmpjes in het Engels, Duits en Spaans.

Mijnzzp.nl