Team Mijnzzp

Sportfotograaf

Het is ongekend populair “Twitteren”

U kent ze wel Twitter of de Nederlandse Numpa, op beide websites kunt u korte berichten achterlaten waar mensen direct op kunnen reageren. Betekent dit het einde van de weblog?

Een weblog is een betere manier om uw verhaal kwijt te kunnen op het internet, de voordelen van een weblog zijn dat u verhaal langere tijd op het internet te vinden is en het voor andere mensen ook leuk is om te lezen en om te reageren op uw verhaal. De laatste tijd horen wij steeds vaker berichten dat twitter veel populairder is dan een ouderwetse weblog. Wanneer u uw verhaal kwijt wilt aan iedereen op het internet dan kunt u beter zelf een weblog starten. Er zijn veel verschillende weblogs op het internet te vinden zoals over nieuws, thema, opinie en fun weblogs.

Waarom zou ik een weblog starten op het internet

Er zijn veel voordelen aan het starten van een weblog, wanneer u unieke content schrijft op het internet dan zal dat door Google goed gewaardeerd worden en zoekers op internet zullen uw website beter vinden. Nog beter is het als u lezers zo ver krijgt dat ze ook echt gaan reageren op uw weblog, wanneer u het kan volhouden om regelmatig interessante verhalen te kunnen schrijven zal u het aantal bezoekers zien stijgen van uw website en steeds meer links krijgen op het internet. Op onze website kunnen leden ook een weblog starten, wanneer u dit wenst kunt u ons mailen en wij zullen u dan weblog ruimte geven op onze website.

Mijnzzp.nl