Team Mijnzzp

Belegging vastgoed

Anderhalf jaar terug zijn wij begonnen met het bouwen van mijnzzp. De start is tot stand gekomen uit ergernis dat er zo veel websites zijn voor ondernemers die bijna allemaal geld vragen voor de bemiddeling. In het begin hadden wij een paar bezoekers per dag, nu anderhalf jaar later zien wij een mooie stijgende lijn. Gisteren hadden wij 242 unieke bezoekers op de website. Momenteel komen er iedere dag nieuwe leden bij. Deze website zullen wij steeds uitbreiden met extra diensten voor u als ondernemer.

Waar wij een gemiste kans zagen liggen in het begin van onze website was dat iedereen nog steeds dacht dat een zzp-er alleen maar bouwvakkers waren. Dit vonden wij altijd al vreemd. Wanneer u de site eens goed doorzoekt zult u zien dat in alle branche zzp-ers actief zijn.
 
Wij hebben ongeveer 700 verschillende beroepen op onze website in diverse branches. Wie denkt er nu aan een zzp clown of een zzp verhalenverteller? Toch staan deze gewoon op mijnzzp met hun bedrijf. Wat wij het leukste vinden op onze website is deze diversiteit van verschillende bedrijven.
 
Er zijn al veel bedrijven die ook hun beroepen bij hun profiel plaatsen. Dit doen ze omdat bezoekers ook op beroep kunnen zoeken. Wanneer u een clown zoekt dan komt u op onze website op een nette pagina vol met clowns uit waar u een offerte of vraag aan kunt stellen. Wij hopen dat u onze website eens tipt bij uw kennissen zodat wij een grotere naamsbekendheid krijgen en nog veel meer gratis leden mogen verwelkomen op mijnzzp.

Mijnzzp.nl