Team Mijnzzp

Camping

Nog een paar dagen en dan is 2016 al weer afgelopen. Wij wensen alle bezoekers en leden van Mijnzzp.nl een goed en vooral veilig uiteinde toe en natuurlijk een goed 2017. Zoals de meeste van jullie wel gemerkt hebben doen wij het momenteel ook iets rustiger aan met bloggen. De afgelopen week zijn wij vooral druk geweest met het aanpassen van de langer geleden opgenomen beroepen op Mijnzzp. Dit betreft vooral tekstuele aanpassing en aanpassingen in de opmaak. Inmiddels hebben wij al redelijk veel aanpassingen doorgevoerd, maar zijn we zeker nog niet klaar. Daarnaast zijn wij momenteel druk met het aanpassen van de salaris en tarief pagina van Mijnzzp.nl voor 2017. Er zijn dit jaar geen grote fiscale veranderingen, maar deze pagina moeten we uiteraard wel aanpassen.

Wat gaan wij allemaal doen in 2017

Wij overwegen in ergens in 2017 een discussiepagina op te nemen, zodat leden en bezoekers vragen kunnen stellen aan andere leden en bezoekers. Wij moeten nog beginnen met het maken van deze pagina en weten nog niet wanneer en hoe we dit gaan invoeren. Dit is tevens afhankelijk van het aantal dagelijkse bezoekers van Mijnzzp.nl. Als het aantal dagelijkse bezoekers snel fors toeneemt zullen wij deze pagina sneller mogelijk maken. Wij wachten hier momenteel mee omdat wij het belangrijk vinden dat er ook echt gebruik van gemaakt zal worden. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal bezoekers. Andere punten die onze aandacht hebben is het verbeteren van de profielpagina's en de advertentiepagina.

Hoe gaat het eigenlijk met Mijnzzp.nl

Met Mijnzzp.nl gaat het in kort goed. Het aantal bezoekers van Mijnzzp.nl laat een duidelijke stijgende lijn zien. Onze verwachting is dat het aantal dagelijkse bezoekers van Mijnzzp.nl in 2017 fors zal toenemen, zodra onze vrienden van Google de meeste websites opnieuw zullen beoordelen. Het afgelopen jaar hebben wij meer dan 220 nieuwe beroepen en ongeveer 100 opleidingen genomen, waardoor wij verwachten dat het aantal bezoekers fors zal toenemen. Momenteel hebben wij meer dan 1000 beroepen opgenomen waarvan de meeste dagelijks veel bezoekers trekken.

Mijnzzp.nl